Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Průjem

Dobrý den mám už pátý den průjem koupil sem si endiaron ale ten nepomáhá piji černý čaj jen jím normální jídlo.. vždy jdu tak třikrát až čtyřikrát za de pokaždé cejtím křeče v podbříšku ve střevech a pak musim jit krom toho prujmu mi nic jiného není.. nevite co stim?

Odpovědi na otázku

Zdravím. Pokud máte průjem tak opravdu jen dost pít a max. nějaké piškoty. Žádné normální jídlo, tak se nevyléčíte. Já dříve používala Smectu tak mi docela zabírala, ale nyní užívám Biopron s trávicími enzymy. Jedná se o probiotický přípravek, který navíc podporuje zdravé trávení a je vhodný právě při průjmech. Musíte vyzkoušet co Vám bude lépe zabírat.