Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Otoky končetin Angina ...... prosím pomoc

Dobrý den mám dotaz předevčírem mi natekl pravý loket myslela jsme že mě nšco štíplo .Včera mi natekly kolena a potom začaly od loktu natikat ruce předloktí dlaně lýtky jako kdyby hrboly pod kuži než netekly udělalo se červené místo začalo svědit a potom nateklo . Tomu všemu předcházelo je jsem douživala včera ráno ponicilin na anginu . Pan doktor mi na pohotovosti mi do žily bodnul solumedrol . Dojela jsme domů a vzala si na jeho doporučení ještě zodac . Ráno jsme se probudila a už po sobě nemámam otoky . Jen na dlanich mi zustaly ještě dvě skvrnky co to je ??

Odpovědi na otázku