Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Hlad a stažené břicho

Dobrý denm, mám ztuhlou páteř, žádná dg nepotvrzena pouze možné refluxní choroba. M8m pořád hlad je mi zle. Nemůžu fungovat, pouze polehávat. M8m zatuhlé přišní svalsti a citím napětí při sezení a chůzi. Mám nález na pateři v normě ale pozitv na SI skloubení. Mám i obtíže s polykáním a jakýsí navrat. Ale to způsobuje ta ztuhlost a napetí v břišní dutině. Na klasické vyšetření se mi nechce, jsem rizikový pacienta a taky že jem v min měl potíže polykat ty velké hadice. K tomu se přidržuje vypuzování vzduchu z úst a cítím střevní plyny. zažívací obtíže se objeví při sezení a při pocitu napětí a vzpřímené poloze. Stejně tak když se ohnu nebo předkloinání hlavu. Je to hrozné. K tomu se objevují i obtíže s se šlachy. Bude to nějaká nemác, mám zjištené dve autoimiminitní a k tomu syndrom ztuhlosti je podezření. Nevím dochází k draždění nervů a ty pocity hladu a nevýkonosti jsou desné. Nemůžu přibrat a nic jiného nedělám než-li ležím, cvičím a jím. Prostě ohábání a předkony je mi zle. Takže trpím tkto přes tři roky. Nevím nikdo nepodání jenom hadičky léčby pychiky moc nepomohla

Odpovědi na otázku